Des del col·lectiu de Compromís Benissa volem mostrar la nostra més sincera enhorabona a la nostra veïna i companya, Raquel Andrés, pel recent nombrament com a directora general d’Educació Inclusiva. Des de 2009, ha ocupat el lloc de directora del Col·legi d’Educació Especial Gargasindi. Ara, ha sigut anomenada, com hem comentat en línies anteriors, directora general d’Educació Inclusiva, dins de l’equip de Vicent Marzà, conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. Amb aquesta nova adhesió, s’incorpora un esperit perseverant que lluita pels drets de les persones amb diversitats funcionals, reclamant un treball i un futur digne en la nostra societat.

Raquel Andrés és diplomada en Magisteri d’Educació Primària i de Pedagogia Terapèutica, que va començar a treballar en 2006 en el col·legi anterior, on s’escolaritza alumnat amb necessitats educatives especials greus i permanents procedents de la comarca de la Marina Alta i algunes poblacions de la Marina Baixa. A més, aquest centre té una clara aposta per les arts escèniques i, en particular, pel teatre com a mitjà fonamental per brindar als alumnes oportunitats per desenvolupar noves formes de comunicació, expressió i inclusió en l’entorn social, fomentant la integració i contribució en una societat més justa.

Estem segurs que, amb aquesta nova incorporació, la conselleria d’Educació ha guanyat una persona amb valors, amb una gran trayectoria profesional i que ha lluitat i lluitarà per les persones més vulnerables.