Compromís Benissa ha denunciat aquesta setmana una sèrie de fissures que van ser detectades en un dels depòsits d’aigua potable situats en la partida Collao. En aquest sentit, el grup valencianista ha acusat l’equip de govern, PP i CIBE, de deixadesa i inoperància davant una situació que podria ocasionar un greu problema.

A través de les xarxes socials, els valencianistes, es fan ressò de la preocupació dels veïns d’aquesta zona, que en el 2001 ja van viure l’ensulsiada d’una de les parets del depòsit. Aquest succés va provocar una allau d’aigua que va negar cases i cultius pròxims. En aquell moment es van abocar quatre milions de litres d’aigua.

Des de Compromís apunten que les filtracions detectades porten dies, setmanes fins i tot, brollant aigua, ja que s’han generat tolls en la zona que envolta la paret afectada del depòsit i han tenyit de negre el mur de contenció.

La coalició ha traslladat la seua denúncia a l’Ajuntament perquè es prenguen les mesures pertinents i se solucione amb urgència el problema. De moment segueixen pendents d’una resposta, i esperen que aquesta no es demore molt més, tenint en compte que “l’aigua potable és un bé escàs, de primera necessitat i no es pot permetre la pèrdua d’una gota més”, manifesta Mari Carme Ronda, portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Benissa.

Des de Compromís sol·liciten que tècnics de l’ajuntament avaluen la gravetat de les fissures detectades en el mur de contenció del depòsit d’aigua i evitar així una possible rebentada.