El passat divendres, 21 d’octubre, el col·lectiu de Compromís de Benissa va iniciar un procés de primàries per elegir al candidat o candidata a l’alcaldia per a les eleccions locals que es celebraran el 28 de maig de 2023.

A aquestes primàries es van presentar dues candidatures. Per una part, la de Mari Carme Ronda, Arquitecta Tècnica i Professora de Secundària. Per altra, Josep Lluís Armengol, comerciant de Benissa i Llicenciat en Psicologia i Infermeria.

Mari Carme Ronda, actualment regidora de Compromís a l’oposició a l’Ajuntament de Benissa, va resultar elegida per la militància del col·lectiu local, postulant-se com a pròxima alcaldable.

Compromís Benissa tindrà, per segona vegada consecutiva, una candidata a l’alcaldia del poble. D’aquesta manera, el col·lectiu taronja aposta per l’empoderament de les dones també en la política local.

Ronda compta amb experiència com a regidora tant en l’oposició com en el govern de Benissa, on va desenvolupar la seua responsabilitat en les regidories d’Estratègia Territorial (Pla General), Medi Ambient, Documentació i Espais Culturals i Justícia, entre d’altres.

La candidata ha manifestat el seu agraïment a la militància per la participació i el recolzament que han rebut totes dues candidatures. “Ara toca que, entre totes i tots, elaborem, per a les Eleccions Municipals del 2023, una bona candidatura de Compromís per Benissa i un programa de govern real i sòlid de les accions que són tan necessàries dur a terme per a Benissa en el propers anys”, ha manifestat l’alcaldable.