A Compromís compartim una nova manera de fer política per a la ciutadania valenciana. Junts podem aconseguir els canvis que Benissa necessita per fer-la més lliure, més justa i més solidària. El nostre desig és treballar des de baix cap a dalt, partint de la nostra gent i de les seues aspiracions. Per això, et convidem a avançar amb nosaltres i progressar junts.

Ens adrecem a tu per a garantir-te que continuem amb tota la il·lusió per a fer noves coses, d’aportar idees de cara al futur. Som la garantia d’una política propera a la ciutadana i al ciutadà; perquè els teus problemes, aspiracions i inquietuds els fem nosaltres. Des del Grup Municipal de Compromís hem observat amb deteniment les legislatures anteriors; la gran experiència que tenim en l’àmbit polític ens ha permés arribar a una conclusió: les coses es poden fer molt millor. Benissa necessita una veu forta que lluite per un finançament just, una sanitat pública, gratuïta i de qualitat, i que enfortisca els drets dels benissers i benisseres.

No dubtes que portarem endavant allò que ens proposem. Entre tots ho aconseguirem. Les teues propostes seran les nostres perquè la manera d’embastar i transformar les idees en projectes és el treball, l’esforç i l’obstinació. Perquè amb gent com tu al nostre costat serem imparables.

Actualment, Compromís està present a l’Ajuntament de Benissa amb una regidoria a l’oposició. Mari Carme Ronda és l’exemple d’allò que volem transmetre. Durant l’anterior legislatura, Ronda es va ocupar de la gestió de les regidories d’Estratègia Territorial, Documentació i Espais Culturals, Medi Ambient, Cementeri, Justícia, Parcs i jardins, i Mobiliari Urbà. 

No dubtes en possar-te en contacte amb nosaltres. Amb tu millorarem la vida del poble de Benissa.