El pròxim divendres 4 d’octubre Benissa torna a convertir-se en ciutat estellesina per vuitè any consecutiu. Aquest any coincidim amb l’aniversari del naixement del gran poeta Vicent Andrés Estellés. Amb aquesta festa es pretén posar en valor l’obra i figura del poeta de Burjassot, considerat un dels renovadors de la poesia contemporània en valencià.

L’obra d’aquest poeta té una grandesa literària realment important per a la nostra cultura i el nostre poble valencià, perquè tots i totes hem escoltat la frase “No podran res davant d’un poble unit, alegre i combatiu”, que dona començament a la cançó de La Flama d’Obrint Pas.

Per celebrar aquesta festa, dedicada, a més, a la nostra poetessa Cecília Berenguer, comptarem amb un recital poètic així com amb una actuació musical protagonitzada per l’artista local Carmen Palací.

Us convidem a celebrar un acte obert a la ciutadania de Benissa i pobles veïns i gaudir d’una nit màgica, una nit en que s’uneix la poesia amb la música.

L’acte tindrà començament a les 21:00 hores a la Plaça Rector Salvador Fuster (darrere de l’Església). Consistirà en un sopar popular a l’aire lliure on nosaltres posarem la beguda.

Us demanem que no feu servir elements de parament d’un sol ús, com ganivet, forqueta, plat i així, contribuirem a la millora del medi ambient.

Vine, participa i gaudeix del recital, de la música i de la bona companyia.

Dia: 4 d’octubre
Hora: 21:00 hores
Lloc: Plaza Salvador Fuster (darrere de l’Església)


 

VIII FIESTA ESTELLÉS

El próximo viernes 4 de octubre Benissa vuelve a convertirse en ciudad estellesina por octavo año consecutivo. Este año coincidimos con el aniversario del nacimiento del gran poeta Vicent Andrés Estellés. Con esta fiesta se pretende poner en valor la obra y figura del poeta de Burjassot, considerado uno de los renovadores de la poesía contemporánea en valenciano.

La obra de este poeta tiene una grandeza literaria realmente importante para nuestra cultura y nuestro pueblo valenciano, porque todos y todas hemos escuchado la frase “No podran res davant d’un poble unit, alegre i combatiu”, que da comienzp a la canción de La Flama de Obrint Pas.

Para celebrar esta fiesta, dedicada, además, en nuestra poetisa Cecília Berenguer, contaremos con un recital poético así como con una actuación musical protagonizada por la artista local Carmen Palací.

Os invitamos a celebrar un acto abierto en la ciudadanía de Benissa y pueblos vecinos y disfrutar de una noche mágica, una noche en que se une la poesía con la música.

El acto tendrá comienzo a las 21:00 horas en la Plaza Rector Salvador Fuster (detrás de la Iglesia). Consistirá en una cena popular al aire libre donde nosotros pondremos la bebida.

Os pedimos que no uséis elementos de menaje desechable, como cuchillo, tenedor, plato y así, contribuiremos a la mejora del medio ambiente.

Ven, participa y disfruta del recital, de la música y de la buena compañía

Día: 4 de octubre
Hora: 21:00 horas
Lugar: Plaza Salvador Fuster (detrás de la Iglesia)