Fem balanç de l’any 2012

Valencians, unim-nos !Com es habitual quan finalitza l’any, des del grup municipal BLOC de Benissa – Coalició COMPROMÍS ens agrada fer balanç del que ha sigut l’any 2012 que esta a punt d’acabar, destacant el que per a nosaltres ha sigut el millor i el pitjor del present any i un desig per al pròxim any 2013 que ja arriba.

En la part positiva es complicat en la que esta caiguen-nos poder destacar una bona notícia, però en destacarem una, cada vegada més ciutadanes i ciutadans s’adonen que el que estem patint no es una crisi, es una estafa que han teixit els nostres governants conjuntament amb la banca d’aquest país. On s’ha preferit rescatar i salvar entitats bancàries en diners públics abans que a persones, volen que paguem aquesta estafa tots aquells que no l’hem generada i que hem estat enganyats i estafats per tota aquesta gent que governa d’esquenes al seu poble. Afortunadament cada vegada més gent s’atreveix a eixir al carrer a defensar tants i tants drets que ens han llevat en tan poc temps i que tant ens havien costat d’aconseguir.

En quant a la part negativa, el pitjor de l’any a nivell municipal es que l’Ajuntament de Benissa té un alcalde que no pensa en el seu poble, des de fa ja temps el nostre ajuntament es un vaixell sense capità que el governe, ja que esta més preocupat del seu càrrec de Diputat de Cultura a la Diputació d’Alacant que de ser l’alcalde de Benissa i això fa que no prenga decisions importants per al present i el futur del nostre municipi, com per exemple, exigir de manera valenta i contundent que la Generalitat Valenciana liquide el deute que te amb els benissers de quasi 900.000 euros i que arrastra des de fa molt de temps o que es plante a Madrid per exigir la finalització de les obres de la variant de la CN-332, aprofitant que les dos administracions estan governades pel seu mateix partit.

I per al 2013 que estem a punt d’encetar desitjaríem que aquells que ens governen, a Benissa, a València i a Madrid primem en les seues decisions el benestar dels seus ciutadans i no, per exemple, rescatar bancs i caixes amb els nostres diners abans que a les persones. Governar, mai no pot ser repartir dolor, els que ens governen han de prendre sempre les seues decisions pensant en intentar garantir la felicitat i el benestar dels seus ciutadans, justament el contrari del que estan fent. El meu desig es que la gent perda totalment la por d’eixir al carrer i exigir tot allò que es nostre i que ens hem guanyat.

Reiniciem el present tots junts, de tot cor, que tingueu un bon any 2013.

Francesc Xavier Tro i Molines

Portaveu del grup municipal BLOC de Benissa – Coalició COMPROMÍS

Ajuntament de Benissa

 

Arxivat en: Comunicats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *