Valorem positivament els nostres resultats electorals i la possibilitat d’un canvi de govern a Benissa

GRÀCIESEl col·lectiu de Compromís per Benissa ha fet la conseqüent valoració dels resultats obtinguts per la nostra coalició en les passades eleccions del 24 de maig. En primer lloc, a nivell municipal hem recollit més de 500 vots, possibilitant així que Xavi Tro i Mari Carme Ronda siguen regidors en la legislatura que està apunt de començar, sent l’única força política que ha pujat en vots i en número de regidors aconseguint el suport del 11’31% dels votants (en les eleccions locals del 2011 va ser del 9,15%).

En eixe sentit, després de valorar el nou escenari polític que les urnes han dibuixat en el nostre poble, volem recordar a la ciutadania benissera que com no potser d’altra manera Compromís actuarà amb plena responsabilitat en aquest possible procés de diàleg que s’obri per a configurar el mapa de la que serà la pròxima corporació municipal si es que la resta de forces polítiques progressistes desitgen arribar a un acord estable que possibilite un canvi de govern a Benissa, tal com hem dit des de Compromís abans, enmig i al finalitzar la campanya electoral i el dia de les eleccions. Pensem seriosament, i així ho hem plantejat sempre, que cal un nou govern que es plantege amb diàleg, consens i valentia i que accepte el compliment de la majoria del nostre nostre programa electoral per al futur govern local.

Per finalitzar, MOLTES GRÀCIES per tots eixos somriures que han confiat en nosaltres. Seguirem treballant per portar endavant el nostre projecte de poble i de país, de valencianisme i de progrés, incansablement i sense dubtar-ho i per fer possible que Mònica Oltra i els 19 diputats del Grup Parlamentari Compromís a les Corts lideren el canvi a la Generalitat. A més, els resultats municipals obtinguts ens han fer recuperar el diputat provincial que no teníem des del 1.999 i ens animen a encarar la pròxima cita amb les urnes, les generals en passar l’estiu, per enviar el màxim de diputats valencianistes al Congrés de Madrid. Junts ho farem possible !!!!

Arxivat en: Comunicats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *