El nostre programa electoral: novetats i compromisos

Compromís per Benissa ja té a punt el seu programa electoral per a la legislatura 2019-2023 amb el seu lema Fent poble, fent Benissa. És un programa que ha estat elaborat de manera participativa, i com sempre és un programa realista i realitzable, redactat dacord amb allò que les ciutadanes i ciutadans de Benissa ens han ajudat a preparar per mig de les seues idees propostes. Aquest programa comencarà a repartir-se en mà a partir d’aquest dissabte davant de la nostra seu en el carrer Sant Nicolau, 10, a més d’estar també disponible en la nostra pàgina web i en les imatges següents.

De la mateixa manera, presentem avui els nostres cartelles per a aquesta campanya que amb tant d’entusiasme estem organitzant. Esperem contar amb la vostra confiança, perquè volem continuar sent la vostra veu. Aquest any, a més, la nostra candidatura està presentada per Mari Carme Ronda, qui afirma que “la política és posar tots els coneixements i treball per fer millor el nostre poble i la vida de les benisseres i benissers”. Aquesta és la candidatura de Compromís Benissa:

 1. Mari Carme Ronda
 2. Xavi Tro
 3. Rosa Gisbert
 4. Visa Bertomeu
 5. Ana Peris
 6. Jaume Beremguer
 7. Nàdie Tent
 8. Ximo Ribes
 9. Reme Ribes
 10. Joan Baptiste Banyuls
 11. Eva Ferrer
 12. Boni Marco
 13. Mar López
 14. Verònica Chesa
 15. Salvador Ronda
 16. Isabel Pastor
 17. Enric Bataller

Suplents:

 1. Joan Esquerdo
 2. Laura Pérez
 3. Manolo Ivars

També volem afegir perquè ens sembla molt important que tant la impressió d’aquest programa electoral com dels nostres cartells ha estat a càrrec d’una empresa de Benissa situada en el polígon industrial del nostre municipi. I es que com a ferms defensors de l’empresariat i el comerç local, apostem per l’econòmica de proximitat i del bé comú i per tant no entendríem de cap manera no treballar amb una empresa del poble.

Arxivat en: Campanyes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *